Змагальний момент – запорука гарного настрою - 5 Февраля 2010 - Динамо Киев
 
Суперкубок Украины-2011. Финал

1-3
Шахтер-Динамо 
 5 июля 2011 года. 
Начало матча: 21:00.
Лучший игрок "Динамо" в 2010-2011 сезоне?

Результат опроса РезультатыВсе опросы нашего сайта Архив опросов

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Болельщиков : 0
Сайт адаптирован под браузер Opera
1024x768

opera  
Загрузить


Змагальний момент – запорука гарного настрою
 
 Південь Португалії, де розташоване містечко Фаро з населенням трохи більше 40 тисяч жителів, зустрів динамівську делегацію не дуже привітно. Погода хоч і відрізняється від київської, але сприятливою її не назвеш. Для січня-лютого для цих країв характерні рясні дощі і поривчастий вітер, що, власне, і відчули футболісти «Динамо» на собі.

Утім, розслабитися під дощем головний тренер своїм підопічним не дав, запропонувавши повний спектр тренувальних вправ. Звичайно ж, з особливим бажанням футболісти працювали з м'ячем, включаючи звичний «квадрат» і гру на половину поля з чотирма маленькими воротами. Завершилося вечірнє тренування форт-леком. Природа пожаліла футболістів і вирішила освіжити їх приємним дощиком, завдяки чому настільки неприємне для будь-якого спортсмена вправа далася відносно легко. Відзначимо, що разом з усіма поки що не бере участь в тренуваннях Маграо, у якого ще не пройшла простуда. Втім, хвилюватися за здоров'я бразильця немає причин – сьогодні-завтра він має повернутися до загальної групи. У розташуванні команди поки відсутній Айїла Юссуф. Нігерієць, який виступав у складі збірної Нігерії на Кубку Африканських Націй, приєднається до команди найближчими днями.

Тренування у Валерія Газзаєва достатньо насичені, але футболісти приймають пропоновані навантаження з посмішкою на обличчях. Гарному настрою сприяє змагальний момент. Сьогодні, наприклад, 18 польових гравців було поділено на три команди – «помаранчеві», «зелені» та «сині» – і по черзі відпрацьовували відбір м'яча протягом певного інтервалу часу. «Хто програє, той увечері біжить найдовшу дистанцію», – такими словами мотивував футболістів головний тренер. У результаті своєрідний поєдинок із двох таймів по півтори хвилини виграли «сині» у складі Ель Каддурі, Нінковича, Вукоєвича, Гармаша, Петрова і Калитвинцева, які заслужили на похвалу від Валерія Георгійовича.

Також особлива увага приділяється комбінаційній грі і відпрацюванню різних ігрових схем. Перепасовка на короткі й довгі дистанції, навіси з флангів, завершальні удари і захоплені чи засмучені вигуки хлопців, які супроводжують кожну дію партнера, – загалом, упродовж півторагодинного тренування нудно не буває нікому. Додатковий позитивний момент у насиченості тренувальних занять знайшов Роман Єременко: «Зараз посплю добре – і з новими силами на тренування». Справді, сили динамівцям знадобляться, адже попереду ще десять повноцінних днів збору.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Источник
Категория: Новости | Просмотров: 561 | Добавил: sasho | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Украинская Премьер-Лига


Динамо -Металлист
10 июля 2011 года. 
Начало матча: 19:30.

Логин:
Пароль: